Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book explores sustainable alternatives to conventional plastics in food packaging, with a focus on a broad spectrum of bio-based materials, including starch, pectin, cellulose nanofibers, marine-derived polymers, proteins, natural waxes, and agro-waste. It explores advances in nanotechnology, active and intelligent packaging systems, and addresses key environmental and regulatory considerations such as biodegradation and life cycle assessments. Bringing together insights from multiple disciplines, the book serves as a valuable reference for researchers, professionals, and policymakers dedicated to developing eco-friendly packaging solutions. Its comprehensive scope, distinctive features, and practical perspectives make it an indispensable resource for those engaged in materials science, sustainability, and the food packaging sector.