Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Anthocyanins in Subtropical Fruits

Chemical Properties, Processing, and Health Benefits

€ 335,95
+ 671 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Anthocyanins are one of the powerful antioxidants that can alleviate several lifestyle diseases such as heart diseases and hypertension. They can reduce cancer by protecting cells against damage. Several subtropical fruits, including berries, plums, black grapes, apricots, and peaches, among others, are a rich source of anthocyanin. Consumption of these fruits will prolong the longevity of consumers; this is ascribed to the curative effects of anthocyanins present in those fruits. Anthocyanins in Subtropical Fruits: Chemical Properties, Processing, and Health Benefits discusses novel techniques adopted for the extraction of anthocyanins from various subtropical fruits.

In this book, experts in the field examine solutions for efficiently extracting anthocyanins from subtropical fruits with higher yield. Protocols for the commercial production of anthocyanins from various subtropical fruits with their applications are also discussed in detail.

Additional features:

- Addresses chemical properties, classification, and stability of anthocyanins during processing and storage

- Discusses the benefits of using both thermal and non-thermal processing methods for extraction of anthocyanins from various subtropical fruits

- Explains the applications of synthetic and natural anthocyanins in foods and their regulatory aspects

Providing comprehensive information on extraction techniques as well as the chemical and health properties of anthocyanins from various subtropical fruits, this book is a valuable resource for academic students, research scholars, and food scientists.

9781032127958_

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
180
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781032127958
Verschijningsdatum:
23/02/2023
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 254 mm
Gewicht:
557 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 671 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.