• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Advances in Noninvasive Food Analysis

Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 335,95
+ 671 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

To ensure food quality and safety food, professionals need a knowledge of food composition and characteristics. The analysis of food product is required for quality management throughout the developmental process including the raw materials and ingredients, but food analysis adds processing cost for food industry and consumes time for government agencies.

Advances in Noninvasive Food Analysis explores the potential and recent advances in non-invasive food analysis techniques used to ensure food quality and safety. Such cost-reducing and time-saving non-destructive food analysis techniques covered include, Infrared, Raman Spectroscopy, and Nuclear Magnetic Resonance. The book also covers data processing and modelling.

Features:

  • Covers the advent of non-invasive, non-destructive methods of food analysis

  • Presents such techniques as near and mid infrared, Raman Spectroscopy, and Nuclear Magnetic Resonance

  • Describes the growing role of nanotechnology in non-invasive food analysis

  • Includes image analysis and data processing and modelling required to sort out the data

The prime for this book are food professionals working in industry, control authorities and research organizations that ensure food quality and safety as well as libraries of universities with substantial food science programs, food companies and food producers with research and development departments.

Also available in the Contemporary Food Engineering series:

Advances in Food Bioproducts, Fermentation Engineering and Bioprocessing Technologies, edited by Monica Lizeth Chavez Gonzalez, Nagamani Balagurusamy, Christobal N. Aguilar (ISBN 9781138544222)

Advances in Vinegar Production, edited by Argyro Bekatorou (ISBN 9780815365990)

Innovative Technologies in Seafood Processing, edited by Yesim Ozogul (ISBN 9780815366447)

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
238
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138585614
Verschijningsdatum:
4/11/2019
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
157 mm x 236 mm
Gewicht:
612 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 671 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.