• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Advances in Fruit Processing Technologies

Paperback | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 190,95
+ 381 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

One of the main concerns of the food industry is the need for high-quality fresh fruits and fruit products with good sensory quality, long shelf life, and high nutritional value. To meet these demands, new processing technologies are under investigation and development. Advances in Fruit Processing Technologies incorporates fundamentals in food processing as well as the advances made in recent years to improve final product quality.

With contributions from a panel of international researchers who present a blend of classical and emerging technologies, the book explores:

  • Ozone, ultrasound, irradiation, pulsed electric field, vacuum frying, and high-pressure processing
  • Ultraviolet and membrane processing
  • Enzymatic maceration, freeze concentration, and refrigeration
  • The effect of processing on sensory characteristics and nutritional value
  • New trends in modified atmosphere packaging
  • The use of fruit juices as a vehicle for probiotic microorganisms
  • Prebiotic oligosaccharides as an alternative for dairy products

Incorporating a series of case studies on the application of various technologies, the book reviews their advantages, limitations, successes, and failures. The contributors also examine the implications of food processing technologies on waste production, energy use, and resource requirements. This comprehensive survey of methods for optimizing fruit quality is an ideal resource for those in the fruit and vegetable industry looking for innovations that can improve efficiency, reduce waste, and cut costs.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
472
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138199453
Verschijningsdatum:
16/11/2016
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
657 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 381 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.