• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Bedrijf & Technologie
  3. Techniek
  4. Landbouw & Voeding
  5. Advances in Food Bioproducts and Bioprocessing Technologies

Advances in Food Bioproducts and Bioprocessing Technologies

Monica Lizeth Chavez-Gonzalez, Nagamani Balagurusamy, Cristobal Aguilar
Hardcover | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 366,45
+ 732 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The book explores and exploits the synergy and boundary between biotechnology, bioprocessing and food engineering. Divided into three parts, Advances in Food Bioproducts and Bioprocessing Technologies includes contributions that deal with new developments in procedures, bioproducts, and bioprocesses that can be given quantitative expression. Its 40 chapters will describe how research results can be used in engineering design, include procedures to produce food additives and ingredients, and discuss accounts of experimental or theoretical research and recent advances in food bioproducts and bioprocessing technologies.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
570
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138544222
Verschijningsdatum:
25/10/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
160 mm x 239 mm
Gewicht:
816 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 732 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.