• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Standaard Boekhandel lanceert high-end e-reader tolino vision 4 HD

tolino vision 4 HD

Drie jaar geleden verraste Standaard Boekhandel de Vlaamse lezer met tolino: handige, gebruiksvriendelijke e-readers die warm onthaald werden. Vandaag presenteert Standaard Boekhandel het allernieuwste toestel in de reeks: de tolino vision 4 HD, een waterdicht toestel met revolutionaire slimme schermverlichting.

Met tolino mikt Standaard Boekhandel op een breed lezerspubliek. De tolino e-readers zijn opvallend gebruiksvriendelijk. Ook boeken die je ergens anders kocht, kan je erop lezen. Bovendien wordt elk e-book veilig en gratis opgeslagen in de cloud van Standaard Boekhandel.

De tolino shine, het eerste toestel uit de reeks, groeide in twee jaar tijd uit tot een van de meest populaire e-readers in Vlaanderen. Snel kwam daar de tolino vision 2 bij, een waterdicht toestel met unieke bladerfunctie. Ondertussen treedt een nieuwe generatie tolino’s aan. In december 2016 lanceerde Standaard Boekhandel de haarscherpe tolino shine 2 HD, nu is ook de tolino vision 4 HD verkrijgbaar.

tolino vision 4 HD: voor de veeleisende digitale lezer

De gloednieuwe tolino vision 4 HD zet in op ongeëvenaard leescomfort. Het beeldscherm leest – zoals de andere tolino e-readers – net als een papieren boek, maar beschikt over één belangrijke troef: smartLight.

Met die slimme achtergrondverlichting kies je zelf de kleurtemperatuur van de schermverlichting, of laat je ze automatisch meevariëren met je dag. Lees je ‘s ochtends? Dan helpt het blauwe licht je ontwaken. Lees je ‘s avonds laat? Dan val je nadien makkelijk in slaap dankzij het warme oranje licht.

Het toestel combineert verder het beste van de tolino shine 2 HD en de tolino vision 2: een haarscherp HD-beeldscherm, een razendsnelle processor, een waterbestendige coating en een unieke bladerfunctie waarmee je makkelijk met één hand leest.

De prijs van de tolino vision 4 HD blijft competitief: 179 euro – een pak goedkoper dan andere high-end-toestellen op de markt.

Ideale timing

De lancering komt op een uitgelezen moment. Sophie Jonckheere, directeur marketing van Standaard Boekhandel: Vele klanten combineren digitaal lezen met het traditionele lezen op papier. Vooral in de vakantieperiodes wordt de e-reader boven gehaald. De tolino vision 4 HD is de ideale reispartner: een lichtgewicht met lange batterijduur, extra hoge opslagcapaciteit, en een scherm dat geen zonlicht weerkaatst. De waterbestendigheid zorgt ervoor dat je ook aan het zwembad urenlang onbezorgd leest.

De tolino vision 4 HD is vandaag verkrijgbaar én gratis uit te testen in elke Standaard Boekhandel.

Ontdek de tolino vision 4 HD in een filmpje: