• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Signeersessie met Michel Follet

Op zaterdag 26 november signeert Michel Follet zijn boeken 'Een slag van de molen', 'Wanneer zien we u terug?' en ook het boek 'BV-Day' dat hij uitbracht onder het pseudoniem Chris Van Gansbeke. Deze unieke signeersessie gaat door van 11u tot 12u30 in Standaard Boekhandel Edegem. Jij komt toch ook?

Over 'Een slag van de molen'

In Een slag van de molen focust kermisfanaat Michel Follet zich op de grote draaimolens door de jaren heen. Hij schetst de geschiedenis, bespreekt bijzondere aspecten en verklaart zijn liefde voor de Bidule, Hully Gully, Enterprise, Imperator, Ikarus en andere titanen van de foor.

Over 'Wanneer zien we u terug?'

Vader trok uit liefde voor zijn vrouw naar het rusthuis waar moeder al een tijdje verbleef. Zelf wou hij op zijn negentigste liever autonoom blijven: daarvoor tekende, kookte en las hij nog te graag. Moeder vond dat hij beter niet alleen bleef omdat hij te vaak het vuur van het fornuis liet branden. Geen boek over dementie, geen boek over oud worden. Wel een eerbetoon aan twee mensen die heel oud mogen worden.

Over 'BV-DAY'

Een BV kwam op het lumineuze idee om een spannend boek te schrijven onder een mysterieuze schuilnaam. Het BV-wereldje wordt op de korrel genomen. Wie is toch die Chris Van Gansbeke?