• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Meet & greet met Meisje Djamila

Meet & greet met Meisje Djamila

wo 05 jun | 14:00 tot 16:10 uur
Standaard Boekhandel Sint-Niklaas Waasland Shopping
Kapelstraat shop 66
9100 SINT-NIKLAAS
Meer informatie over deze winkel

Wil jij Meisje Djamila ook ontmoeten en een gesigneerd exemplaar van haar toffe nieuwe boek bemachtigen? Kom dan op woensdag 5 juni naar haar signeersessie in Standaard Boekhandel Sint-Niklaas Waasland Shopping!

Op 16 april verscheen 'Mila en de magische dromenvanger', een fantastisch nieuw boek (7+), geschreven door Djamila (je kunt haar kennen als MeisjeDjamila op YouTube en TikTok) en Daniëlle Bakhuis, en geïllustreerd door Jelke van Antwerpen. En dat vieren ze met een grote tour langs verschillende boekhandels.

Schrijf je hier in want de plaatsen zijn beperkt en ... VOL is VOL! 1 ticket per gezin is voldoende, vergeet het niet mee te brengen naar de meet & greet!

Over 'Mila en de magische dromenvanger'

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen...

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

Andere evenementen in deze winkel

Meet & greet met CreaChick
za 22 jun | 15:00 tot 17:00 uur
Standaard Boekhandel Sint-Niklaas Waasland Shopping
Ontmoet CreaChick!
Kom op zaterdag 22 juni naar de meet & greet met CreaChick in Standaard Boekhandel Sint-Niklaas Waasland Shopping!