• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Feestelijke signeersessie Toni Coppers met 'Roofdier'

Feestelijke signeersessie Toni Coppers met 'Roofdier'

za 27 apr | 16:30 tot 17:30 uur
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Rector De Somerplein 5
3000 LEUVEN
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 27 april signeert Toni Coppers een laatste keer mét bubbels zijn nieuwe boek 'Roofdier' in Standaard Boekhandel Leuven. Jij komt toch ook?

Over 'Roofdier'

Midzomernacht

Een vreugdevuur eindigt in de hel…

Alex Berger is een wat eigenaardige privédetective die vaker dan goed voor hem is zijn klanten afscheept: hij heeft geen zin om overspelige vrouwen te schaduwen of personeel te betrappen dat met zijn vingers in de kassa zit. Dan maakt hij liever strandwandelingen in Oostende.

Drieduizend kilometer verderop in Lapland viert Tom, een filmstudent, midzomernacht met enkele meisjes die hij ontmoette op het ‘Grote Berenpad’. Vrolijk en dronken dansen ze rond het kampvuur. Ook al gaat de zon die nacht niet onder, toch blijken er duistere krachten in het spel want de volgende ochtend worden de meisjes alleen wakker. Toms rugzak en telefoon liggen naast het gedoofde vuur. Hijzelf is spoorloos. De zoektocht levert niets op en de radeloze ouders vragen Alex om hulp. Tom is namelijk niet zomaar een jongen op reis: hij heeft meer dan één reden om naar het Hoge Noorden te trekken… In het hypnotiserende landschap van berken, meren en stilte wordt Alex geconfronteerd met een onmogelijke opdracht: hoe vind je een jongen terug in die laatste wildernis van Europa? Dan ontdekt de lokale politie een lichaam. Zwaar verminkt, maar het is niet Tom. Is er een moordenaar aan het werk of dwaalt er een ongrijpbaar roofdier rond in die bevreemdende natuur? Een nieuwe moord, dit keer in België, trekt Alex Berger en zijn dierbaren steeds dieper in een moeras van angst… 

Andere evenementen in deze winkel

Signeersessie Tom Teulingkx Marc Geenen
Interactieve lezing 'Biefstuk in de Broek' met auteurs Marc Geenen en Tom Teulingkx
za 08 jun | 15:00 tot 16:30 uur
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Is barefoot running echt zo gezond?
Kom op zaterdag 8 juni naar de interactieve lezing van Marc Geenen en Tom Teulingkx in Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein.