• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Bart De Clerck interviewt Michiel Vos over 'Vos in de VS'

Bart De Clerck interviewt Michiel Vos over 'Vos in de VS'

za 08 jun | 15:00 tot 17:00 uur
Gemeentelijke bibliotheek (t.o.v. Standaard Boekhandel Brasschaat)
Bredabaan 407
2930 Brasschaat
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 8 juni wordt Michiel Vos geïnterviewd door Bart De Clerck over zijn nieuwste boek 'Vos in de VS' in de bibliotheek van Brasschaat. Na afloop kan je jouw boek aankopen en laten signeren! Jij komt toch ook? 

De toegang van het event is gratis, maar we vragen wel om vooraf even in te schrijven. Dit kan in Standaard Boekhandel Brasschaat, via sb.brasschaat@standaardboekhandel.be, of via telefoon op het nummer 03/653.56.39. Je kan je daarnaast ook inschrijven aan de balie van de bibliotheek, of via deze link.

Over 'Vos in de VS'

In de twintig jaar dat hij in de Verenigde Staten woont, heeft de bekende Amerika-correspondent Michiel Vos zich aangepast van een naïeve immigrant met romantische ideeën over zijn nieuwe land tot een burger die zijn geadopteerde vaderland een spiegel kan voorhouden. Als Nederlandse jongen uit Maastricht nam hij afscheid van zijn moederland, trouwde in een bekende Amerikaanse politieke familie en werd hij Amerikaan. Michiel Vos is de schoonzoon van Nancy Pelosi, oud-voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Vos woont midden in het bruisende New York en is dé brug tussen Nederland en de VS. Hij schuift regelmatig aan bij talkshows en actualiteitenprogramma's, ook hier in Vlaanderen waar hij je meeneemt naar het kloppende hart van de Amerikaanse democratie.

In een poging de mythologie van zijn Nieuwe Wereld te ontrafelen, neemt Michiel ons in zijn boek mee naar the American way of life of wat daar nog van over is, en opent hij deuren naar het Amerikaanse establishment; hij ontmoet presidenten, popidolen, Hollywoodsterren en gewone, veelal boze Amerikanen. Aan de hand van smakelijke en humorvolle anekdotes beschrijft hij het Amerika van de 21e eeuw.

Organisatie: Standaard Boekhandel Brasschaat & gemeentelijke bibliotheek Brasschaat.