Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Reviews the status of the microbiological safety of lipid-based ready-to-use foods (RUFs) and provides guidance to producers on the general approach a...Lees meer
Provides guidance on safe water use when preparing fresh produce and fish. The report is also a guide for water risk management. Water is a major inpu...Lees meer
The meeting noted critical developments in the last decade, which include the emergence of highly pathogenic strains, a significant geographical sprea...Lees meer
Proposes a set of criteria for categorizing the potential risk of severity of illness associated with Shiga toxin-producing Escherichia coli in food. ...Lees meer
Reviews sporadic Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) infections and identifies foods that facilitate their spread, including meat, vegetable...Lees meer
Provides guidance on the most appropriate methods for generating data on Vibrio spp., a foodborne pathogen that affects seafood. A range of potential ...Lees meer