Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Guy Savoy cuisine les écrivains du XVI e siècle Qui n'a jamais eu l'eau à la bouche en lisant la description d'un festin dans un roman, un conte, un p...Lees meer
Guy Savoy cuisine les écrivains XVII e siècle Qui n'a jamais eu l'eau à la bouche en lisant la description d'un festin, dans un roman, un conte, un po...Lees meer
Le chef cuisinier français puise dans la littérature du XIXe siècle des descriptions gastronomiques dont il propose ensuite les recettes, adaptées à l...Lees meer
Qui n'a jamais eu l'eau à la bouche en lisant la description d'un festin dans un roman, un conte, un poème ? Après avoir revisité les grandes oeuvres ...Lees meer