Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In this book, Simon Spalding reveals the food traditions of early explorers, sailing navies, immigrant and slave ships, early steamers, and ocean line...Lees meer
This book explores the history of food in flight from hydrogen balloons to the space station: what was served, how and why; the problems with heating,...Lees meer
What did great adventurers eat during their expeditions to the far corners of the world? How did they view the role of food in their survival and well...Lees meer
In this book, Simon Spalding reveals the food traditions of early explorers, sailing navies, immigrant and slave ships, early steamers, and ocean line...Lees meer
In the history of cooking, there has been no more challenging environment than those craft in which humans took to the skies. The tale begins with mea...Lees meer
Food on the Rails traces the rise and fall of food on the rails from its rocky start to its glory days to its sad demise. Looking at the foods, the se...Lees meer