Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Food at Sea: Shipboard Cuisine from Ancient to Modern Times traces the preservation, preparation, and consumption of food at sea, over a period of sev...Lees meer
In the history of cooking, there has been no more challenging environment than those craft in which humans took to the skies. The tale begins with mea...Lees meer
What did great adventurers eat during their expeditions to the far corners of the world? How did they view the role of food in their survival and well...Lees meer
Food at Sea: Shipboard Cuisine from Ancient to Modern Times traces the preservation, preparation, and consumption of food at sea, over a period of sev...Lees meer
In the history of cooking, there has been no more challenging environment than those craft in which humans took to the skies. The tale begins with mea...Lees meer
In roughly one hundred years - from the 1870s to the 1970s - dining on trains began, soared to great heights, and then fell to earth. The founders of ...Lees meer