Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book tells the history of English sausages from the Roman conquest to the present day. The story that unfolds is illuminating. Despite their curr...Lees meer
This is a paperback edition of a classic of 17th-century English writing about food and drink. There is perhaps none that is more frequently quoted th...Lees meer
This is a revised edition, now in full colour, of a book originally published in 2014. Although seaweed is now all the rage due to its sustainability,...Lees meer
The Centaur's Kitchen is a wonderfully evocative cookery manual by one of England's greatest modern food-writers. It was written in 1964, at the reque...Lees meer