• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Besties Luisterkaart

Reeksen: boeken uit de reeks Besties Luisterkaart

Reeksen: boeken uit de reeks Besties Luisterkaart

Met Besties luisterverhaaltjes komt je kind tot rust. Even niet op een scherm vermaakt worden maar lekker luisteren naar sprookjes die verteld worden door het karakter zelf. Dit is goed voor de ontwikkeling maar vooral heel leuk.
Het gebruiken van Besties is super makkelijk. Volg deze stappen en droom lekker weg bij de leukste luisterverhaaltjes.

Stap 1
Kies je Bestie®
Kies een Bestie uit onze selectie luisterkaarten. Er is voor iedereen wel een passend verhaal. Van Woezel & Pip tot Pim en Pom en van Vleertje Muis tot Dolfje Weerwolfje. Zit je favoriete verhaaltje er niet tussen? laat het ons weten. Wij zijn constant bezig ons aanbod uit te breiden.

Stap 2
Zet je Bestie® in elkaar
Haal je luisterkaart uit de verpakking en lees de instructies goed door. Druk je Bestie uit de Luisterkaart en zet hem vervolgens in elkaar. Je kunt de Bestie maar op een manier in elkaar zetten!

Stap 3
Download de gratis Besties® app
Ga naar de Google playstore of de app store en zoek naar Mijn Besties. Download de gratis app en volg de stappen. Super makkelijk, gratis en je hoeft geen gegevens in te vullen. En wees gerust je kunt ook een oude smartphone gebruiken om Besties te luisteren.

Stap 4
Zet de Bestie® op je telefoon en het verhaal begint te spelen
De Bestie plaats je op de achterkant van je Smartphone. De app zorgt er voor dat je telefoon het verhaal afspeelt. Let op! Bij een Iphone is het belangrijk dat je Bestie bij de camera staat.
Zodra je de Bestie op de achterkant zet begint je verhaal dus vanzelf te spelen. Als je de Bestie eraf haalt blijft het verhaal spelen totdat je er een andere Bestie op zet of op de pauze knop drukt.
Standaard Boekhandel

Alle boeken uit de reeks Besties Luisterkaart

26 resultaten

Sorteer op
Filteren
24 van 26 resultaten getoond