Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Timon Michiels kookte als jonge chef al de sterren van de hemel in de Belgische ambassade in Chicago, alvorens in Carcasse in Knokke al op zijn 23ste een Michelin-ster te behalen in het vleesrestaurant dat hij samen met Hendrik Dierendonck uitbaat. Vorig jaar werd hij bekroond als Best Young Chef in the World en Best Steak Restaurant in Europe.
(c) Piet de Kersgieter
Timon Michiels is een rijzende ster aan het culinaire firmament. Hij bedenkt nieuwe gerechten, concepten en smaakcombinaties, runt twee toprestaurants...Lees meer
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Timon Michiels is een rijzende ster aan het culinaire firmament. Hij bedenkt nieuwe gerechten, concepten en smaakcombinaties, runt twee toprestaurants...Lees meer
€ 29,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.