Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
« La cuisine israélienne, c'est une convergence de peuples, de saveurs et de cultures. Une cuisine de transmission, de partage, de tradition, où chacu...Lees meer
Soixante recettes de dips colorés et rapides à préparer, avec peu d'ingrédients, pour agrémenter les apéritifs au fil des saisons : crème vitelottes a...Lees meer
Falafels, houmous, baba ganoush, pain pita, shakshouka, babka perdue au caramel de tahini... Découvrez 30 recettes israéliennes incontournables pour u...Lees meer
80 recettes salées et sucrées en provenance d'Israël pour découvrir la cuisine de ce pays : schnitzels, houmous, brioche au pavot, cake à la pistache,...Lees meer