Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Foie Gras de Canard poché aux épices / mi-cuit aux épices et vin rouge Salade de Concombre au vinaigre de riz / vinaigrette Jambon de Jinhua / de Bayo...Lees meer
Quatre parties pour quatre saisons. Parce que, en Chine, chaque moment de l'année est prétexte à des repas de fête. Petite histoire des habitudes alim...Lees meer
Six livres de cuisine, regroupés dans une pochette kraft, qui présentent des recettes autour du thème du feu (cuisson sur les braises, caramélisation ...Lees meer
Au temps des empereurs de Chine, la cuisine est un art soumis aux rituels de la cour et un instrument de pouvoir. Franchissant les hauts murs de la Ci...Lees meer
Le tofu décliné en dix recettes, pour marier saveurs orientales et occidentales : légumes croquants et tofu à la grecque, curry de pommes de terre et ...Lees meer