Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Gisserot gastronomie Patrimoine culinaire des régions de France Les Bredele Région chaleureuse et de bien vivre s'il en est, l'Alsace et ses tradition...Lees meer
Des conseils pour réaliser des desserts alsaciens traditionnels avec des produits du terroir (beignets, biscuits, gâteaux, tartes, Kougelhopf, Bretzel...Lees meer
Desserts d'Alsace Région chaleureuse et de bien vivre s'il en est, l'Alsace et son terroir ont su inspirer de délicieux desserts dont Thierry Kappler ...Lees meer
Une soixantaine de recettes gourmandes à la portée de tous, accompagnées de quelques astuces pour mettre "le cochon dans tous ses états", permettant d...Lees meer
Épicurien par nature, auteur de recueils gourmands traduisant les saveurs régionales d'autrefois par passion, il aimait, enfant, se faire oublier dans...Lees meer