Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Chef Tadashi Ono and food journalist Harris Salat demystify this communal eating tradition for American home cooks with belly-warming dishes from all ...Lees meer
QUÍTATE DE EN MEDIO, SUSHIHa llegado la hora de las gyozas, el curry, el tonkatsu y el furai, iconos de la gastronomía japonesa que encontrarás en tod...Lees meer
American grilling, Japanese flavors. In this bold cookbook, chef Tadashi Ono of Matsuri and writer Harris Salat share a key insight: that live-fire co...Lees meer
from the Streets and Kitchens of Tokyo and Beyond. A collection of 100 recipes that introduces Japanese comfort food to home cooks, exploring new ingr...Lees meer
Japanisches Grillen ist viel mehr als Yakitori! Dieses Buch ist eine Inspiration für Liebhaber der japanischen Küche und für Grill-Freunde. Der japani...Lees meer