Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, wat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen.
Dans les cuisines de la République Puisque la table est au centre du pouvoir, les petits plats des édiles révèlent à coup sûr les différentes facettes...Lees meer
Aventures en terre imaginaire Cheng, un jeune ficeleur d’asperges né dans l’empire de Camelote, s’endort malencontreusement dans un container rempli d...Lees meer
Köstliche Gerichte aus nur einem Topf! Der neue Trend am Food-Himmel heißt "One Pot" und verspricht maximalen Genuss bei minimaler Kochausstattung. Di...Lees meer
La cuisine traditionnelle et familiale pour les repas du dimanche. Propose des portraits d'artisans des métiers de bouche et de producteurs de produit...Lees meer
Das erste Wild-Kochbuch, das der ganzen Tradition der Jagd nachgeht! Neben exzellenten Rezepten von Stéphane Reynaud stecken im neuen Wild-Kochbuch sp...Lees meer
Le porc est la viande la plus consommée en France. Sont proposées ici quelque 150 recettes faciles et originales : du boudin au pot-au-feu de cochon a...Lees meer
In France, where eating is a national pastime, the long, leisurely Sunday lunch is a feast for the senses. It is this quality that acclaimed chef and ...Lees meer
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen ne...Lees meer
Bistrotier À paris depuis 1993 100 vins Associés à des plats gourmands, décrits avec générosité et authenticité, pour décupler les plaisirs de la tabl...Lees meer
Das Bistro als kulinarischer Treffpunkt und Lieblingsort Dieses Kochbuch für Gourmets zelebriert die französische Liebe für das Bistro und gutes Essen...Lees meer
Een ode aan hét culinaire instituut van Frankrijk De bistro, baken van de hongerigen. Een Frans instituut pur sang dat het midden houdt tussen een res...Lees meer
€ 45,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Cheng, un jeune ficeleur d'asperges né dans l'empire de Camelote, s'endort malencontreusement dans un container rempli de légumes pour se réveiller à ...Lees meer