Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This work was originally published in 1997. The knowledge of the 32 experts presented here on those organisms with a taste for bees, brood, wax or woo...Lees meer
The first major book on making mead that continues to be a best seller, this book contains the essence of what you need to know about making honey win...Lees meer
Covering the rearing of queens, honey-making methods, honey marketing, the benefit of pollinator rental, and everything else related to beekeeping, Th...Lees meer
Cornell University Professor Roger A. Morse's classic book on the production of comb honey. He considered comb honey production and queen rearing to b...Lees meer