Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In recent years, food writers and historians have begun to retell the story of southern food. Heirloom ingredients and traditional recipes have been r...Lees meer
The definitive history of an iconic American food, with new chapters, sidebars, and updated historical accounts Expert Robert F. Moss researched hundr...Lees meer
Barbecue Lover's the Carolinas is an essential reference tool for those looking to immerse themselves in the culture of Carolina-style barbecue. Perfe...Lees meer
Almost lost to history, the Roffignac has long been one of New Orleans's most mysterious cocktails. While drinks such as the Sazerac and the Ramos gin...Lees meer
The history of barbecue in the United States has until now remained virtually untold. Barbecue has a long, rich history--a history that formerly could...Lees meer