Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is very use full for the working Floriculture in India especially in saurashtra region. A field experiment of "Response of gaillardia (Gaill...Lees meer
This study was identified to "knowledge of Bt. cotton growers about distinctive features of transgenic cotton."The specific objectives were to study s...Lees meer
The present study was carried out with a view to study the growth pattern and instability in seed production, future of demand and supply, economics a...Lees meer
Sweet potato is an important root crop grown all over the world and consumed as a vegetable, boiled, baked or often fermented into food and beverages....Lees meer
Agricultural extension system is the central mechanism in the agricultural development process, both in terms of technology transfer and resource deve...Lees meer
This book is usefull for the producer, exporter and peanut processor in India and abroad. Peanut (Arachis hypogaea L.) is an annual legume crop and a ...Lees meer
This book is useful for the agril economist as well as researcher in the field of price behavior study of agril commodity. Garlic is an important crop...Lees meer
Prickly pear fruit contains approximately 91 moisture content (wb). Removal of water from product, to make it unavailable for microbial growth is one ...Lees meer