Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
LA CUISINE DES SENS Quels sont les amoureux que l'idée d'un philtre d'amour n'a jamais fait rêver ? Pour magiques que soient ses effets, la recette en...Lees meer
Si les poissons de nos lacs et rivières constituent aujourd'hui une gourmandise très prisée, les amateurs de cuisine se contentent souvent de préparat...Lees meer
La ménagère, le cordon-bleu, le cuisinier amateur et autre cuisinier «du dimanche» cèdent volontiers aux tentations giboyeuses pour mijoter, chez eux,...Lees meer
Jamais la cuisine régionale en Suisse romande ne s'est aussi bien portée. Jeunes et moins jeunes redécouvrent, en effet, avec passion cette part de no...Lees meer
Raisiné, raisinée, vin cuit, cougnarde, coignarde, poiré, ce sont là autant de dénominations de mets qui contribuent à enchanter les papilles gustativ...Lees meer