Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
NATIONAL BESTSELLER - Make dinner simpler than ever with more than 165 delectable recipes from the New York Times bestselling author and Food Network ...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - A guide to managing inflammation and pain with 125+ recipes proving that you don't need to sacrifice delicious food to eat...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - Go beyond the basics with 100 recipes for showstopping mains, salads, even desserts--all cooked outside--from the host of ...Lees meer
Hometown boy turned superstar, Michael Symon is one of the hottest food personalities in America. Hailing from Cleveland, Ohio, he is counted among th...Lees meer
Cohost of The Chew and celebrated Iron Chef and restaurateur Michael Symon returns to a favorite subject, meat, with his first cookbook focused on bar...Lees meer