Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The classic book on shopping, cooking and eating with courage and gusto when food is scarce and the wolf is at the door. Since we must eat to live, we...Lees meer
In one of her most celebrated books, the doyenne of food writers offers us more than 140 of her favourite and most famous recipes. Here are dishes for...Lees meer
Look what The New Yorker dragged in! It’s the purr-fect gathering of talent celebrating our feline companions. This bountiful collection, beautifully ...Lees meer
In these fifteen remarkable stories, M.F.K. Fisher, one of the most admired writers of our time, embraces the coming of old age. With a saint to guide...Lees meer
In one of her most celebrated books, the doyenne of food writers offers us more than 140 of her favourite and most famous recipes. Whether simple or e...Lees meer
A Vintage Shorts Travel Selection Nowhere in the world did the beloved food and travel writer M.F.K Fisher feel more at ease than in the port of Marse...Lees meer
A culinary classic on the joys of the table—written by the gourmand who so famously stated, “Tell me what you eat, and I will tell you what you are”—i...Lees meer
Brillat - Savarin's unique, exuberant collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raised gastronomy to an art form.Lees meer