Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Margot Verhaagen schrijft iedere week in de PZC over Zeeuws eten en drinken en heeft daarnaast een eigen column met dit thema. Ze schreef een naslagwerk over de Zeeuwse babbelaar, en de reisgids Kiek Zeeland. Ze is ook projectleider van het project YammYammy Lekker Zeeuws voor de Zilte Academie Zeeland.
Zeeland, de naam zegt het al, is een provincie met land en veel water. Met eilanden en delen die ieder hun eigen karakter hebben weten te behouden. Aa...Lees meer
Oesters zijn superfood. Ze zijn lekker, gezond en het is een feest om ze te serveren. Geur en smaak brengen liefhebbers in vervoering. Oesters hebben ...Lees meer