Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The definitive guide to the fruits of the world, featuring a comprehensive identification guide and information on history, varieties and nutritional ...Lees meer
This heartwarming book contains a wealth of real Italian food, with classic home recipes from antipasti, soups, pasta, risotto and gnocchi to fish, me...Lees meer
Make more of nutritious seafood with this invaluable cookbook. A fabulous visual encyclopedia will guide you through the complexities of handling and ...Lees meer
Fish and shellfish are delicious and nutritious and this authoritative guide includes information about every type as well as enticing ways to cook th...Lees meer
This book shows how to get your five-a-day in a whole range of delicious ways. Find out about over 250 different fruits and vegetables, discover where...Lees meer
This book is a fascinating introduction to Italian cooking. It contains an illustrated reference guide, with information about all the common and less...Lees meer
This is the definitive guide to the fish and shellfish of the world, with more than 700 photographs. It features a photographic identification guide, ...Lees meer
This exciting book is a comprehensive, authoritative guide to the fruits of the world and how to use them in the kitchen. The full-colour reference gu...Lees meer
This is a comprehensive visual identifier to the cheeses of the world with advice on selecting, preparing and cooking techniques. It is an indispensab...Lees meer
Explains how to choose the very best fish and shellfish, with essential cooking and preparation techniques, and information about the most useful equi...Lees meer