Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Este libro presenta un trabajo de investigación sobre las características físico químicas y microbiológicas que debe cumplir la leche en polvo para po...Lees meer
Este libro presenta un trabajo sobre la inocuidad en las industrias durante el proceso de elaboración de la leche condensada azucarada, un producto qu...Lees meer
Este libro presenta un trabajo sobre la intensidad de las lesiones producidas en los tejidos de ratones infectados con al aislado P6 de T. cruzi, proc...Lees meer