Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A Craft Cocktail book for the rest of us by the top female mixologist in the country. Julie Reiner, the co-owner of The Clover Club in Brooklyn and Th...Lees meer
From the James Beard Award–winning chef Ashley Christensen comes a bold and revelatory reinvention of Southern food, as told through the recipes and s...Lees meer
The James Beard Award-winning chef of Underbelly Hospitality, a champion of Houston's diverse immigrant cooks--Vietnamese, Korean, Mexican, Indian, an...Lees meer
Transform the way you use your freezer with 100 flavorful meal prep recipes from two-time James Beard Award–winning Southern chef Ashley Christensen a...Lees meer
From the James Beard Award-winning chef Ashley Christensen comes a bold and revelatory reinvention of Southern food, as told through the recipes and s...Lees meer
The first cookbook from Short Stack Editions, an artful collection of 150 recipes organized by ingredient from IACP and James Beard Award–winning cook...Lees meer