Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El tercer libro de Josh Niland, ganador del James Beard Award y «el mejor carnicero del pescado»ádel mundo.Se calcula que casi el 50 por ciento del pe...Lees meer
A todos nos gusta el pescado, pero ¿a quién le apetece probar algo nuevo y realmente delicioso?Josh Niland, el innovador chef de Sidney, nos desvela u...Lees meer
Forget everything you thought you knew about fish cookery. There are no rules when it comes to cooking fish according to James Beard award winning che...Lees meer
Con Cocina un pescado, la esperada continuación del premiado libro Todo el pescado, el aclamado chef Josh Niland prosigue su singular misión de mostra...Lees meer
We all want to eat more fish, but who wants to bother spending the time, effort and money cooking that same old salmon fillet on repeat when you could...Lees meer
Changez à jamais le regard que vous portez sur le poisson, votre façon de le cuisiner et de le consommer. La philosophie de Josh Niland est simple : u...Lees meer
Fischküche zeitgemäß interpretiert: das neue Kochbuch des internationalen Starkochs und Bestsellerautors Josh Niland! *Goldmedaillen-Gewinner des Deut...Lees meer
"Ein überwältigendes Meisterwerk." Jamie Oliver "Mein Kochbuch des Jahres." Yotam Ottolenghi "Josh Niland ist ein Genie." Nigella Lawson Revolution in...Lees meer
James Beard award-winning author and culinary game-changer Josh Niland returns with the ultimate guide to the art of Fish Butchery, with expert techni...Lees meer