Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ditch burnt, joyless burgers for bold, flavoursome and wonderfully surprising barbecue food‘Packed with over 120 tasty and tantalising barbecue recipe...Lees meer
From the creator of the New York Times dialect quiz that ignited conversations about how and why we say the words we say, a stunning and delightful ex...Lees meer
'Josh Katz cooks in technicolor. [There is an] interplay of smoke and cumin and paprika; of sugar syrups and rose and pomegranate; of great cuts of me...Lees meer
A cookbook that celebrates the versatility of vegetables from an Ottolenghi-trained chef and the restaurateur behind London's much-loved Berber&Q Eati...Lees meer
Ditch burnt, joyless burgers for bold, flavoursome and wonderfully surprising barbecue food ‘Packed with over 120 tasty and tantalising barbecue recip...Lees meer