Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In ‘De complete koolhydraatarme keuken’ presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert ...Lees meer
'I am almost two weeks into Restoration and I am feeling great. Went for a blood pressure check and my readings have dropped since I started the progr...Lees meer
On nous dit depuis des années que manger gras est mauvais pour nous, que c'est une des causes principales de l'hypertension, des maladies cardiaques e...Lees meer
There is so much dietary advice out there, much of it conflicting, that it can be difficult for busy parents to make sense of it all. Medical doctor a...Lees meer
'I am almost two weeks into Restoration and I am feeling great. Went for a blood pressure check and my readings have dropped since I started the progr...Lees meer
There is so much dietary advice out there, much of it conflicting, that it can be difficult for busy parents to make sense of it all. Medical doctor a...Lees meer
'Scientists labelled fat the enemy . . . they were wrong.' Time magazine We've been told for years that eating fat is bad for us, that it is a primary...Lees meer
A comprehensive, fully illustrated guide to low-carb, or keto, cooking from the Real Meal Revolution Team, packed with lessons, tips and over 300 deli...Lees meer
'Scientists labelled fat the enemy . . . they were wrong.' Time magazine We've been told for years that eating fat is bad for us, that it is a primary...Lees meer
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat go...Lees meer
Chosen by OriGym Centre of Excellence as one of their Best Books for Personal Trainers. The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking is the go-to resour...Lees meer
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat go...Lees meer
The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking is the go-to resource for anyone who wants to cook better low-carb foods right now and for many years to co...Lees meer