Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From chef and bestselling author Andy Ricker comes this definitive guide to the most delicious and time-honored noodle dishes of Thailand with recipes...Lees meer
In her debut cookbook, Top Chef All-Stars champion and award-winning chef Melissa King shares 120 of her favorite dishes, blending her California sens...Lees meer
JAMES BEARD AWARD NOMINEE • IACP AWARD FINALIST • NEW YORK TIMES BESTSELLER • A fun, flavorful cookbook with more than 95 recipes and Power-Ups featur...Lees meer
MUNCHIES brings the hugely popular show Chef's Night Out (on VICE Media's food website, MUNCHIES) to the page with snapshots of food culture in cities...Lees meer
The creative flavor geniuses at Salt & Straw, the wildly successful small-batch ice cream brand, bring you the absolute best versions of classic Ameri...Lees meer
Using a simple five-minute base recipe, you can make the ';brilliant' (Andrew Zimmern), ';astonishingly good' (Ruth Reichl) flavors of the innovative ...Lees meer