• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Jennifer Vrielinck

Boeken geschreven door Jennifer Vrielinck

Boeken geschreven door Jennifer Vrielinck

Jennifer vierde haar eerste verjaardag in een tentje op één of andere hoogvlakte meer dan duizend kilometer van hier. En vanaf toen had de reismicrobe haar beet. Het zat in de genen. Ze is een afstammeling van een ontdekkingsreiziger die in 1870 al diep in Afrika en in het verre westen van Amerika ging kijken hoe daar geleefd werd.
Met de zelfbeschilderde Volkswagen camionette heeft kleine Jennifer (toen nóg kleiner dan nu) met haar hippie-mama en -papa en -zusje de helft van Europa afgereisd en dat wilde wat zeggen in de jaren ’70. De rest van Europa deed ze later op eigen houtje of met haar lief. En daarna kwam de hele wereld aan de beurt: Mexico, Canada, Australië, Japan, Amerika, Singapore… Soms maandenlang!
Op het eerste zicht: 1,58 m, haar dat nogal eens van kleur verandert maar meestal lang of halflang is, schoenen maat 37, blauwe ogen, geen tatoeages, geen piercings, liefst zongebrand van een lange hete zomer.
Werk (chronologisch): IJsjesverkoopster, zwemlerares, au-pair, kaasboerin, tekstschrijver, taaljuf voor allochtone kinderen, televisieredacteur, filmediteur, airhostess, programmeur, Oxfam-medewerkster, mama, schrijfster en overdrijfster. 
Waar Jennifer van houdt: mijn vrienden, fietsen, zonnebloemen, lezen, muziek, de zee, de wind, de regen, zingen, vertellen, luisteren maar het meest van al hou ik van Karel, mijn lief en Linus en Tilia mijn ongelooflijke kinderen.
Standaard Boekhandel

Alle boeken van Jennifer Vrielinck

3 resultaten

Sorteer op
Filteren
3 van 3 resultaten getoond