Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Jean-Pierre Wybauw, leraar suiker- en chocoladewerk, werkt al 34 jaar als adviseur en lesgever bij Barry-Callebaut. Hij reist voortdurend de wereld rond om beroepsmensen de knepen van het vak te leren. Hij is sinds jaren een gewaardeerd jurylid op internationale wedstrijden. Zijn boek Perfecte pralines verscheen al in acht talen en werd bekroond als 'Beste chocoladeboek van de wereld'.
In Fine Chocolates Gold, master chocolatier Jean-Pierre Wybauw divulges all his chocolate secrets. This book is a comprehensive and completely revised...Lees meer