Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Jean-Pierre Gabriel is een veelzijdig fotograaf, gepassioneerd door tuinen, architectuur en gastronomie. Wat hij ziet en voelt, beschrijft hij ook even graag met zijn pen.
Sous la plume de Jean-Pierre Gabriel, Dominique Persoone nous relate un fascinant voyage aux racines du chocolat, boisson créée par les Mayas à partir...Lees meer
La caverne de Julien Personne ne connaît la vie privée de Julien. Déclaré partiellement amnésique par le corps médical, il ne se souvient de presque r...Lees meer
In Gezonde Kleur krijgt u, in een eenvoudige taal, een actuele stand van zaken in het onderzoek rond natuurlijke antioxidanten en wordt dit ook naar d...Lees meer
Il s'agit d'abord d'un voyage à la recherche du vrai pain, généreux et plein de goût, un pain nourricier, préparé au levain. Un pain qui fait honneur ...Lees meer
Déclaré partiellement amnésique après s'être réveillé d'un coma, Julien, 35 ans, est un homme secret. Malgré son physique avantageux, il vit replié su...Lees meer
Dieses Kochbuch darf in keiner Sammlung von Fans der asiatischen Küchen fehlen! In über 3 Jahren Recherche hat der Fotograf und Food-Journalist Jean-P...Lees meer
Le Pain Quotidien Cookbook presents over 100 recipes for simple, elegant boulangerie fare - handmade bread, breakfast, tartines, soup, salads, sharing...Lees meer