Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Non, la bonne cuisine ne coûte pas forcément cher ! Elle fait plus souvent appel à l'imagination qu'au porte-monnaie. Les 450 recettes de Gérard Vives...Lees meer
Le pain Tout savoir sur le pain : ses origines, sa place dans la société, son importance historique et symbolique, ses ingrédients ou encore ses métho...Lees meer
Mes épices en cuisine Derrière la forme oblongue des graines d'anis vert, la rugosité du bâton de cannelle, la forme d'étoile de la badiane et la rond...Lees meer
Piquant brûlant « En cuisine, il faut jouer avec les contrastes de température et de texture, donner de la vivacité, du relief, rendre les plats excit...Lees meer