Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Was als Trend unter Designfreaks und Rennsportler:innen begann, ist heute mitten in der Gesellschaft angekommen: das Fahren, Sammeln und Restaurieren ...Lees meer
An irreverent, no-nonsense approach to cooking and the restaurant industry With the new issue of its offbeat cooking magazine, Healthy Boy Band (Lukas...Lees meer
Der Gourmetkritiker und Vintage-Fahrrad-Aficionado Florian Holzer nimmt uns in seinem neuesten Buch mit auf eine unvergessliche kulinarische Reise ent...Lees meer
Familie Figlmüller ist weltberühmt für das Schnitzel. Aber auch, wenn das legendäre Figlmüller-Schnitzel in jedem Reiseführer empfohlen wird, so hat d...Lees meer
Ein Stück Himmel wartet auf alle, die sich aufmachen, die kulinarischen Genüsse rund um Wien zu erkunden. Hier finden sich Gasthöfe mit Persönlichkeit...Lees meer