Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Pastry chef - Chocolatier °03.02.1949 Son of a self-employed baker 1963-1967 Training at PIVA institute Antwerp, the reference for Pastry and Chocolate 1967-1970 Century Hotel, Keyserlei, Antwerp 1970-1977 D’Ouwe Kaars, Restaurant and Party location 1977-1991 Crowne Plaza Hotel, Antwerp 1991-2009 Puratos-Belcolade International Since 2010 Hobby pastry chef