Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Part cookbook, part travelogue, Ikaria is an introduction to the food-as-life philosophy of the Greek island "blue zone" and a culinary journey throug...Lees meer
INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER Diane Kochilas' new cookbook that brings the plant-based cuisine of Ikaria to your dinner table. Ikaria is an island...Lees meer
Celebrity chef and award-winning cookbook author Diane Kochilas presents a companion to her Public Television cooking-travel series with this lavishly...Lees meer
The Country Cooking of Greece captures all the glory and diversity of Greek cuisine in one magnum opus from Greece's greatest culinary authority, Dian...Lees meer
Greek cooking offers a dazzling array of greens, beans, and other vegetables-a vibrant, flavorful table that celebrates the seasons and regional speci...Lees meer