Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Braising uses a moist heat technique, in which food and a small amount of liquid are placed in a closed container and cooked over a long period of tim...Lees meer
Daniel Boulud, one of America's most respected and successful chefs, delivers a definitive, yet personal cookbook on his love of French food. From com...Lees meer
From the reinvention of French food through the fine dining revolution in America, Daniel Boulud has been a witness to and a creator of today's food c...Lees meer
From acclaimed chef Julien Royer, a celebration of heritage, seasonality, and terroir reflecting the spirit of Odette, Royer’s three-Michelin-starred ...Lees meer
The definitive and personal cookbook by Daniel Boulud , one of the most respected and successful chefs in America, on his love of French food.Lees meer
Written for the professional chef as well as the amateur cook, an invitation into the kitchen from a revered chef who combines traditional technique a...Lees meer