Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Winner of the Andre Simon Food Book Award 2011 The ultimate baking compendium from Dan Lepard, the country's foremost baking guru. Dan Lepard’s innova...Lees meer
For over a decade Tony Kitous has been Britain’s most passionate provider of contemporary Lebanese and North African food. His restaurants were the fi...Lees meer
Winner of the Andre Simon Food Book Award 2011 The ultimate baking compendium from Dan Lepard, the country's foremost baking guru. Dan Lepard’s innova...Lees meer
'Dan Lepard is to baking what Lewis Hamilton is to Formula One.' - Jay Rayner 'Simply the most beautiful, flour-dusted, crisp-crusted, heaven-scented,...Lees meer
With more than 75 recipes, from dark crisp rye breads and ricotta breadsticks through to effortless multigrain sourdough, The Handmade Loaf guides you...Lees meer
The authoritative guide to baking that every baker needs in their kitchen, now revised and updated. With more than 75 recipes, from dark crisp rye bre...Lees meer