Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Learn to cook well with this Joy of Cooking for the Instagram generation from James Beard Award-winning cookbook studio Canal House, "the 1600 Pennsyl...Lees meer
SEBA Award Winner SIBA Award Winner R. W. Apple, Jr., of The New York Times credits third-generation Alabamian Frank Stitt with turning Birmingham int...Lees meer
With eight major national cuisines, and dozens of regional variations, a comprehensive exploration of Asian cuisine might seem too daunting to present...Lees meer
There are some places worth traveling to just for the food: Rome, Venice . . . and now, Birmingham, Italy. In this companion to his first, best-sellin...Lees meer
From the award-winning authors of the Canal House Cooking series, their first comprehensive collection of recipes by home cooks for home cooks. This m...Lees meer