Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
335 recettes de marmelades, gelées, compotes, pâtes de fruits ou encore confitures, avec 45 recettes de pâtisseries ou de plats réalisés à partir de c...Lees meer
Tous les gourmands connaissent Christine Ferber, la « fée des confitures ». Cette maître pâtissier-confiseur, qui vit et travaille dans son village na...Lees meer
Des recettes classiques ou audacieuses de confitures sans produit chimique ni gélifiant naturel : aux agrumes et au gingembre confit, aux griottes, au...Lees meer
Le Larousse des Confitures Une mine d'idées pour préparer, déguster et offrir des confitures toute l'année ! Les traditionnelles, faciles à préparer p...Lees meer
Chefs throughout the world have long prized the rare and delicious creations of France's Christine Ferber--an internationally known master patissière ...Lees meer
Des recettes classiques ou audacieuses de confitures sans produit chimique ni gélifiant naturel : aux agrumes et au gingembre confit, aux griottes, au...Lees meer
In this book I explain the alchemy of the pastry, discuss the preparation of bonne crème à flan , crème anglais , crème aux oeufs , and above all, I o...Lees meer
Von Marmelade und Konfitüre über Kompott bis hin zu Chutney und Sirup: Einmachen liegt wieder voll im Trend! Und bei den aromatischen Kreationen von »...Lees meer
335 recettes de marmelades, gelées, compotes, pâtes de fruits ou encore confitures, avec 45 recettes de pâtisseries ou de plats réalisés à partir de c...Lees meer