Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Out of all the human senses, touch is the one that is most often unappreciated, and undervalued. Yet, the surface of the human body, the skin, is actu...Lees meer
The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner�s experience of a meal (primarily at a restaurant) and invest...Lees meer
This book is dedicated to furthering the design of ergonomic multisensory interfaces by highlighting recent evidence in this area emerging from the fa...Lees meer
From the earliest stone tools to the latest AI-driven innovations, our relationship with food has always been shaped by technology. In Digital dining:...Lees meer
Driver inattention has been identified as one of the leading causes for car accidents. The problem of distraction while driving is likely to worsen, p...Lees meer
Recuperamos Gastrofísica, en que el mayor experto en ciencia multisensorial nos descubre cómo se relacionan nuestros sentidos y los elementos que pued...Lees meer
Aiming to fill a }Freakonomics{-like space in understandings of human eating habits, this title applies science and statistics to draw out the remarka...Lees meer
The world expert in multisensory perception on the remarkable ways we can use our senses to lead richer lives. How can the furniture in your home affe...Lees meer
The world expert in multisensory perception on the remarkable ways we can use our senses to lead richer lives 'Talks total sense, lots of fun facts, r...Lees meer
Über Geschmack lässt sich - sprichwörtlich - nicht streiten, aber es gibt reichlich über ihn zu besprechen. Wie artikuliert er sich im Spektrum unsere...Lees meer
'The scientist changing the way we eat' Guardian A GROUNDBREAKING BOOK BY THE WORLD-LEADING EXPERT IN SENSORY SCIENCE Why do we consume 35% more food ...Lees meer
The science behind a good meal: all the sounds, sights, and tastes that make us like what we're eating--and want to eat more. Why do we consume 35 per...Lees meer
"Ein faszinierender Blick auf die Wissenschaft vom Essen." The Sunday Times Wie wird ein Essen zu einem unvergesslichen Erlebnis? Kann man Formen schm...Lees meer
How can the furniture in your home affect your well-being? What colour clothing will help you play sport better? And what simple trick will calm you a...Lees meer