Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Winner of the Guild of Food Writers Food and Travel Award 2017 'This is a book to delight food lovers, travel hounds and history buffs alike.' The Tel...Lees meer
" There is nobody writing about food at the moment who’s committed to this level of immersion and it rings out in every line. " - Tim Hayward, Financi...Lees meer
" There is nobody writing about food at the moment who's committed to this level of immersion and it rings out in every line. " - Tim Hayward, Financi...Lees meer
Winner of the André Simon Food Book Award 2020 Fortnum & Mason’s Awards, shortlisted in ‘Food Book’ category (2021) "Caroline Eden is an extraordinari...Lees meer
A NEW YORKER BEST BOOK OF THE YEAR A cozy, thoughtful memoir recalling food and travel in Eastern Europe and Central Asia from a basement Edinburgh ki...Lees meer
Over hundreds of years, various ethnic groups have passed through Samarkand, sharing and influencing each other's cuisine and leaving their culinary s...Lees meer
The Land of the Anka Bird: A Journey Through the Turkic Heartland is a reflective visual essay introducing the powerful photographs of Ergun Çağatay. ...Lees meer
Over hundreds of years, various ethnic groups have passed through Samarkand, sharing and influencing each other's cuisine and leaving their culinary s...Lees meer
Red Sands, the follow-up to Caroline Eden's multi-award-winning Black Sea, is a reimagining of traditional travel writing using food as the jumping-of...Lees meer
Now more than ever, people are turning to vegetarian food. But how to know when to really eat a tomato, or the best way to get flavour from a gifted m...Lees meer
Black Sea est le récit d'un voyage gastronomique délimité par Odessa en Ukraine et Trabzon, dans l'est de la Turquie : deux villes mythiques façonnées...Lees meer
Reisen und Speisen - Unterwegs in den Küchen rund um das Schwarze Meer Das Schwarze Meer ist für die meisten Mitteleuropäer bis heute ein mythischer O...Lees meer
This is the tale of a journey between three great cities - Odessa, built on a dream by Catherine the Great, through Istanbul, the fulcrum balancing Eu...Lees meer