Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Liberté et gastronomie Libérez le goût Dix mille jardins en Afrique, 10 000 produits en danger de disparition à embarquer sur notre Arche du goût, 10 ...Lees meer
« On ne sort pas d’une crise égal à soi-même : on en sort meilleur ou pire. À présent, c’est à nous que revient ce choix. » Au moment où les sociétés ...Lees meer
Warum eine neue Esskultur beim Anbau beginnt: Carlo Petrini, Gründer von Slow Food, diskutiert mit Stefano Mancuso, Biologe und Bestsellerautor.Back t...Lees meer
Als McDonald's 1986 auf der Piazza Navona in Rom ein Fast-Food-Restaurant eröffnete, kam es zu Massenprotesten und im Anschluss daran zur Gründung der...Lees meer
« On ne sort pas d’une crise égal à soi-même : on en sort meilleur ou pire. À présent, c’est à nous que revient ce choix. » Au moment où les sociétés ...Lees meer
«Tenemos hambre de cambio. Entonces, ¿por qué no darnos un proyecto? Propongo la construcción de una red global de nuevos gastrónomos, que establezca ...Lees meer
Tous les deux ans, l'évènement Terra Madre permet aux représentants des communautés de la nourriture venus du monde entier de se rencontrer autour du ...Lees meer
Dialogue entre l'écrivain chilien et le gastronome italien, créateur du mouvement slow food. Souvenirs et pensées tissent une conversation qui passe e...Lees meer
Take a breath.... Read slow ly. How often in the course and crush of our daily lives do we afford ourselves moments to truly relish-to truly be presen...Lees meer
« On ne sort pas d'une crise égal à soi-même : on en sort meilleur ou pire. À présent, c'est à nous que revient ce choix. » Au moment où les sociétés ...Lees meer
Un relato inspirador sobre las aventuras y los viajes del autor en su lucha mundial por revolucionar la forma en que los alimentos se cultivan, se dis...Lees meer
En 2015, el papa Francisco dirigió al mundo una exhortación de gran valor espiritual, ético y político, la encíclica Laudato si', una 'reflexión al mi...Lees meer
Einander zuhören, die Sinne schärfen, sich einmischen im Kleinen wie im Großen - Carlo Petrini und Luis Sepúlveda erzählen uns von ihrer je eigenen Si...Lees meer
Slow Food founded in the North-Western small Italian town of Bra in 1986, became a worldwide movement with its 1989 conference in Paris. This book rec...Lees meer
By now most of us are aware of the threats looming in the food world. The best-selling Fast Food Nation and other recent books have alerted us to such...Lees meer