Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From the James Beard Award-winning author of Afro-Vegan and Vegan Soul Kitchen : ingredients that inspire, unique recipes, and menus for everyday feas...Lees meer
More than 100 beautifully simple recipes that teach you the basics of a great vegan meal centered on real food, not powders or meat substitutes--from ...Lees meer
James Beard Award-winning chef Bryant Terry's first cookbook, a vegan homage to Southern, African American, and Afro-Caribbean food One of the foremos...Lees meer
“These stories remind us that food is not just fuel, nor is travel just movement,” writes Bryant Terry in his introduction. “They are acts of remembra...Lees meer
A beautiful, rich, and groundbreaking book exploring Black foodways within America and around the world, curated by food activist and author of Vegeta...Lees meer